Algemene informatie

Slachtofferhulp Nederland helpt u vandaag verder

 

 

 

Reken op het beste

Slachtofferhulp Nederland geeft handige tips waar u meteen mee aan de slag kunt en biedt emotionele hulp. Zij helpen u in het strafproces en bij het krijgen van een schadevergoeding als u daar recht op heeft. Of u Slachtofferhulp Nederland nu belt, persoonlijk ontmoet of online bezoekt: reken op het beste.

 

U staat er niet alleen voor

Vooruitkijken is niet altijd even vanzelfsprekend. U kunt bouwen en vertrouwen op de doe- en denkkracht van 1600 medewerkers van Slachtofferhulp Nederland. Ook als u gewoon met vragen zit. Of als u zich niet eens slachtoffer voelt, maar dat volgens de wet wel bent en mag rekenen op gratis hulp.

 

Vandaag verder

U kunt altijd bij Slachtofferhulp Nederland terecht om verder te komen. De hulp is gratis. Zo kort als kan, zo lang als nodig is. Als u dat wilt, blijft u anoniem.

Contactinformatie

 0900-01 01 ((lokaal tarief))Mercatorweg 286827DC Arnhem www.slachtofferhulp.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Postadres
Postbus 142083508SH Utrecht

Openingstijden

Hulpaanbod

Lotgenotencontact

Slachtofferhulp Nederland kan u in contact brengen met lotgenotenorganisaties. Slachtofferhulp beschikt over een breed netwerk van organisaties die actief zijn in dit veld.

Praktische / emotionele ondersteuning en juridisch advies

Hulp na een misdrijf, vermissing of verkeersongeluk. Na een misdrijf, vermissing of verkeersongeluk zit je als slachtoffer met allerlei vragen. Je komt terecht in een doolhof van instanties. Slachtofferhulp Nederland geeft je antwoord op je vragen. Wij geven o.a. emotionele...

Ondersteuning en begeleiding

Hulp na een misdrijf of verkeersongeluk. Na een misdrijf of verkeersongeluk zit je als slachtoffer met allerlei vragen. Je komt terecht in een doolhof van instanties. Slachtofferhulp Nederland geeft je antwoord op je vragen. Wij geven o.a. emotionele ondersteuning, kunnen helpen met de...

Slachtofferhulp Nederland

opkomen voor de belangen van slachtoffers in de media en politiek

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod