Algemene informatie

De Inloop

De Inloop is een informele, laagdrempelige ontmoetingsplek in Scherpenzeel. Een plek waar contact met anderen centraal staat. Maar ook een plek waar je terecht kunt voor informatie en advies.

Contactinformatie

pand Woonstede 06-40 65 32 79Dorpsstraat 2343925KJ Scherpenzeel Gld welzijnscherpenzeel.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Openingstijden

Tijdens de feestdagen is De Inloop gesloten.

Contactpersoon

Documenten

Activiteiten

Creatieve middag in De Inloop

Een keer in de twee weken, op de maandag, is er een creatieve middag in De Inloop. Iedere keer wordt er weer iets nieuws gemaakt. 

Spelletjes in De Inloop

Tijdens de openingstijden van De Inloop is er de mogelijkheid om samen met andere bezoekers een spelletje te doen. U kunt hierbij denken aan rummikub of bijvoorbeeld scrabble.

Natuurlijk wandelen De Inloop

Wandelen is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook goed voor uw geest en lichaam. Samen met 2 vrijwilligers en af en toe ook een fysiotherapeut wordt er (ruim) een uur gewandeld in en om Scherpenzeel. Af en toe wordt er ook gewandeld buiten Scherpenzeel en gaat de groep met auto's naar een mooie wandelplek in de buurt van Scherpenzeel.

Ontmoetingsplek voor inwoners

De Inloop is een laagdrempelige voorziening waar inwoners terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, iedereen is welkom. Tijdens de ontmoeting is er ruimte voor gesprek, kleine hulp- en adviesvragen. De vragen kunnen gaan over activiteiten die plaatsvinden in de gemeente maar ook over waar vind ik...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Inloophuis Wijkcentrum of dorpshuis Adviespunt of informatiepunt
Vergelijk hulpaanbod